Verhokiskot ja -tangot joka tarpeeseen

Myymme ja asennamme laadukkaita ja kestäviä verhotankoja ja -kiskoja. Tarjoamme palveluitamme kotitalouksille ja yrityksille Turussa ja muualla Varsinais-Suomen alueella.

Verhokiskoja ja -tankoja on saatavana useita eri malleja ja paksuuksia. Ohuet kiskot soveltuvat kevyille verhoille, raskaammat kiskojärjestelmät kestävät painavampiakin verhokokonaisuuksia. Myös vetosauva, vetonaru tai kankaan reunasta liikuteltavat paneeliverhokiskot sekä vedettävät punosvetokiskot tarjoavat mahdollisuuksia verhojen kiinnittämiseen.

Tyylikkäät verhotangot ja toimivat verhokiskot

Eriväriset ja erilaisilla päätynupeilla varustetut verhotangot tuovat tyylikkäitä yksityiskohtia sisustukseen. Verhotankojen pituutta on mahdollista säätää, minkä ansiosta voit helposti vaihdella tankojen paikkaa.

Autamme tarvittaessa valitsemaan sopivimman verhotangon tai verhokiskon juuri Sinun kotiisi, toimistoosi tai vaikkapa kesämökillesi. Tilaa meiltä toivomasi verhotangot ja verhokiskot valmiiksi asennettuina. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kysy lisää tuotteistamme!

Verhokiskojen ja -tankojen huolto ja korjaus

Onko verhokiskojesi toiminnassa ongelmia tai kaipaavatko verhotankosi korjausta? Ota yhteyttä!

Pekka Tikkalahti Tmi myy ja asentaa laadukkaat verhokiskot ja -tangot, joita on saatavana useita eri malleja ja paksuuksia.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 6Jaa