Markiisit Turku - Suojaa ja uutta ilmettä

Valikoimaamme kuuluvat laadukkaat ikkuna-, terassi- ja parvekemarkiisit. Myymme ja asennamme tuotteita kotitalouksille ja yrityksille Turussa ja muualla Varsinais-Suomen alueella.

Markiisit tarjoavat tyylikkään suojan auringonsäteiltä ja sadekuuroilta. Ne säästävät myös energiaa ehkäisemällä auringon lämmön pääsyä sisätiloihin ja täten vähentämällä jäähdytyskustannuksia jopa 80 %.

Markiisit kotiin, liiketiloihin, kesämökille

Yrityksen omilla väreillä varustettu markiisi antaa toimiston tai liikkeen julkisivulle näyttävän ilmeen, ja omakotitalon ulkoasu uudistuu hetkessä markiisikankaita vaihtamalla. Kesämökillä markiisin avulla terassista saadaan kuin ylimääräinen huone, jossa voi viettää aikaa sateellakin. Moottorisoidut markiisit on helppo säätää tarpeen mukaan.

Hyödynnä asennuspalvelumme

Toimitamme kaikenlaisia markiiseja valmiiksi asennettuna.. Asennamme kestävät, Pohjoismaisiin olosuhteisiin sopivat markiisit huolellisesti paikoilleen, jolloin ne palvelevat käyttäjäänsä niin satunnaisesti kuin vaikkapa koko kesän.

Markiisit Turku - Meiltä myös huolto- ja korjauspalvelut

Palveluihimme kuuluvat markiisien myynnin ja asennuksen lisäksi myös niiden huolto ja korjaus. Säännöllisesti huollettu markiisi kestää ja toimii varmasti silloin, kun aurinko porottaa tai kuurosade yllättää.

Markiisit Turku - Pekka Tikkalahti Tmi, Ota yhteyttä, niin etsitään yhdessä sopivin ratkaisu!

Pyydä tarjous markiiseista!

Markiiseja eri merkeiltä ja valmistajilta

Myymme ja asennamme esimerkiksi:

  • Ikkunamarkiisit
  • Terassimarkiisit
  • Katosmarkiisit
  • Korimarkiisit
  • Liikemarkiisit
  • Parvekemarkiisit

Emme edusta mitään tiettyä merkkiä tai mallia, joten voit valita vapaasti sinua miellyttävimmät markiisit haluamaltasi merkiltä!

Pekka Tikkalahti Tmi myy ja asentaa kestävät markiisit, joilla toimiston, liikkeen tai omakotitalon julkisivu uudistuu hetkessä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa